Scooterrijbewijs Service Limburg

Scooterrijbewijs Service Limburg FAQ

Wat kost een vrijblijvende rijtest voor de bromfiets?

De rijtest voor het bromfietsrijbewijs kost € 65,00 en duurt anderhalf uur. De rijtest is altijd vrijblijvend en hiervoor heb je geen theoriecertificaat nodig. Bij deze rijtest word gekeken hoe je aanleg is voor het brommerrijden, hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de rijopleiding gaan bedragen, maatwerk dus! Indien je al vaker hebt gereden op een brommer kan je direct deel nemen aan een 1 daagse cursus.

Hoe lang is mijn theoriecertificaat geldig?

Je kunt het theoriecertificaat halen als je 15,5 jaar bent. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Hoe snel kan ik mijn scooterrijbewijs halen?

Bij Scooterrijbewijs Service Limburg kan je zelf aangeven hoe snel je het scooterrijbewijs wilt gaan halen. Je kunt het AM2 rijbewijs halen op een wijze waarbij je zelf het tempo bepaalt of kan je ook een snelcursus scooterrijlessen volgen in 1 dag of in enkele dagen of weken vanuit Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert!

Met welke scooter word er gereden?

De rijlessen worden gegeven met de nieuwste Yamaha Neos 4.

Krijg ik altijd dezelfde rijinstructeur?

Ja. Het is belangrijk om je rijopleiding te volgen bij een vaste en deskundige rijinstructeur waarbij jij je op je gemak voelt en die jou zo goed mogelijk voorbereid voor je rij examen. Hij kent alle examenroutes en moeilijke punten heel goed en behandelt deze ook met je tijdens de rijlessen.

Wat heb ik nodig als ik praktijk examen ga doen?

Wat kost een complete rijopleiding?

Het scooterrijbewijs kan bij Scooterrijbewijs Service Limburg reeds worden behaald vanaf € 395,00 inclusief 4 rijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen. Na afloop van de rijtest weet je dus precies wat de kosten van de rijopleiding zijn en waar je aan toe bent.

Wat kost een losse bromfietsrijles?

De losse rijlessen kosten € 42,50 per 50 minuten. Neem je echter een rijlespakket op maat zijn de rijlessen altijd voordeliger.

Hoe lang duren de scooterrijlessen?

De scooterrijlessen duren 50 minuten en kunnen ook in lesblokken naar keuze gegeven worden.

Wat houdt de Examengarantie in?

Het kan gebeuren dat op het rijexamen blijkt dat je helaas je dag niet hebt. Doordat Scooterrijbewijs Service Limburg de scooterrijopleiding aanbiedt met een eventuele examengarantie tegen meerprijs van € 50,00 kun je dus altijd met een gerust hart op herexamen gaan en kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan. Op deze wijze heb je ruimte over om wat extra rijlessen te nemen die de instructeur je adviseert.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik brommerrijles krijg?

Ja, de scooterlessen worden in overleg tussen jou en de rijinstructeur ingepland, je kunt rijlessen wanneer het jou het beste uitkomt zodat je eventueel een snelcursus bromfietsrijbewijs op maat kunt volgen.