Scooterrijbewijs Service Limburg

De specialist in scooter rijlessen!

Ervaring scooter rijles instructeurs

Rijschool Scooterrijbewijs Service Limburg is gespecialiseerd in het spoed rijbewijs bromfiets vanuit de steden Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert. De ervaren rijinstructeurs zijn er uitsluitend op gericht om jouw met alle brommer rijlessen snel en vakbekwaam op te leiden voor het rijexamen. De duur van de spoedcursus bromfietsrijbewijs word bij aanvang van de rijopleiding door jouw zelf bepaald waarbij het reeds mogelijk is om het spoed scooterrijbewijs te halen in 1 dag of dat je de brommerrijlessen over enkele dagen verdeelt.

Scooterrijlessen, theoriecursus en examens voor één vaste prijs!

Bij Scooterrijbewijs Service Limburg weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Of je het scooter rijbewijs AM nu in 1 dag of enkele dagen wilt halen: je betaalt altijd een vaste en voordelige prijs voor het rijlespakket. Inbegrepen in het rijlespakket zijn de afgesproken brommerrijlessen, eventueel de beste theoriecursus met alle CBR gestelde examenvragen inclusief het theorie-examen met garantie, en het praktijkexamen met eventueel examengarantie (meerprijs € 50,00)! Je kunt je dan ook volledig concentreren op het versneld halen van je bromfietsrijbewijs en een complete cursus op maat volgen vanaf € 395,00 inclusief 4 rijlessen van 50 minuten en het praktijkexamen.

Scooterrijbewijs Service Limburg

Spoedcursus scooterrijbewijs draait niet alléén om snelheid!

Een degelijke rijopleiding voor het brommer rijbewijs is niet alleen noodzakelijk om snel het rijbewijs AM2 te halen, maar is ook belangrijk om veilig deel te kunnen nemen aan het steeds drukker wordende verkeer. Snelheid is niet het enige dat telt bij een snelcursus voor het bromfiets rijbewijs: Spoed Scooterrijbewijs Service vindt betrouwbaarheid en deskundigheid ook belangrijk zodat je voertuigcontrole, verkeersinzicht en verkeersdeelname op de brommer dan ook optimaal is. Je krijgt dan ook uitsluitend brommerrijlessen met een vaste ervaren rijinstructeur waardoor het slagingspercentage circa 95% bedraagt. De bromfietsrijlessen worden gegeven met de nieuwste Yamaha Neos4.

Hoe snel kan ik mijn bromfietsrijbewijs halen?

Of je nu voor een spoedcursus of snelcursus scooterrijlessen voor het bromfietsrijbewijs woont in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Heythuysen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Parkstad, Roermond, Simpelveld, Sittard, Stein, Susteren, Venlo, Venray of Weert, het is mogelijk om het rijbewijs heel snel te halen en is afhankelijk van je eigen voorkeur en de persoonlijke aanleg en feeling voor het scooter rijden. Het praktijkexamen bromfiets sluiten altijd aan op de spoed brommerrijlessen en kan al reeds in 1 dag of over enkele dagen of weken worden verdeeld. Dit is uiteraard afhankelijk waar jezelf voor kiest. Start nog deze week!

Scooterrijbewijs Service Limburg

Examengarantie voor slechts € 50,00!

Het streven van Scooterrijbewijs Service Limburg is uiteraard dat je de eerste keer slaagt voor je scooterrijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van circa 95% en onze 35 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je tegen een kleine meerprijs van € 50,00 gebruik maken van onze examengarantie, dit dien je wel bij aanvang van de rijopleiding aan te geven. Wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om nog een paar extra rijlessen te nemen.

De beste theoriecursus voor het rijbewijs!

Scooterrijbewijs Service Limburg biedt al haar cursisten de beste scootertheorie cursus aan, waarbij je in je eigen tempo theorie lessen kunt volgen en theorie examens kunt oefenen met alle gestelde examenvragen die je op het CBR kunt krijgen. Je dient in het bezit te zijn van het theorie certificaat bromfiets voor dat je op het praktijkexamen kan gaan. Het theoriecertificaat kan je reeds halen als je 15,5 jaar of ouder bent en is 1,5 jaar geldig. Op het theorie examen krijg je 50 vragen waarvan er 44 vragen goed dienen te zijn om te slagen. Het is verplicht om eerst het theoriecertificaat in je bezit te hebben alvorens je de bromfietsrijlessen kunt volgen en op rijexamen kunt gaan. Je kunt als cursist aangeven of je direct wenst gebruik te maken van deze degelijke cursus met examengarantie. De kosten van de complete theoriecursus bestaande uit een studieboek, alle gestelde examenvragen, theorie-examen met examengarantie bedraagt slechts € 75,00. Slaag je de eerste keer voor je theorie examen met 50 vragen goed beantwoord ontvang je € 100,00 als bonus retour!